Składniki

• 1 kg mięsa gotowanego z rosołu
• 2 marchewki z rosołu
• kawałek selera z rosołu
• duża cebula
• kilka ząbków czosnku
• 2 kajzerki
• mleko do namoczenia kajzerek
• 3 jajka
• 4 łyżki majonezu
• łyżka musztardy w ziarnach
• 3 – 4 łyżeczki soli
• pieprz
• 5 jajek ugotowanych
• 250 g wątróbki (opcjonalnie)
• ćwierć łyżeczki gałki muszkatołowej (opcjonalnie)

Znajdź nas na FB

Reklama
warszawski-bank-spoldzielczy
blue-fachowiec-ciechanow2
rudnik
I-Liceum-Ogólnokształcące-PUL-im3
klonove_1050x320
scena-kultury
reklama_internet_web
1050x320_ciech_nowosci
reklama ciechanow
previous arrow
next arrow
warszawski-bank-spoldzielczy
blue-fachowiec-ciechanow2
rudnik
I-Liceum-Ogólnokształcące-PUL-im3
klonove_1050x320
scena-kultury
reklama_internet_web
1050x320_ciech_nowosci
reklama ciechanow
previous arrow
next arrow
Reklama
Reklama
koptrans-2022
Reklama
1-min
2-min
3-min
4
5-min
Reklama
cicholska
Reklama
teletronik
Reklama
reklama-śmiecińska
reklama-śmiecińska
Reklama
trp-baner-www-min
Reklama
biuro-wasik
Ogłoszenie
ogloszenie