Składniki:
• upieczona Pierś z kaczki Kraina Kraka (lub inna część pozostała z pieczenia)
• 1 średnio twarde mango
• 1 awokado
• roszponka (ok. 100 g)
• 2 łyżki dżemu z płatków róży, czarnej porzeczki lub malinowych konfitur
• pół łyżeczki sosu sojowego

Przygotowanie:

  1. Dżem lub konfiturę wymieszać z sosem sojowym.
  2. Upieczoną pierś cienko pokroić w plastry lub porwać na kawałki.
  3. Roszponkę umyć, a mango i awokado pokroić w kostkę.
  4. Wszystkie składniki wymieszać, skropić różanym sosem.
  5. Podawać z białym pieczywem.

Znajdź nas na FB

Reklama
reklama_internet_web
baner1
1050x320_ciech_nowosci
jasinscy
klonove_1050x320
reklama ciechanow
previous arrow
next arrow
reklama_internet_web
baner1
1050x320_ciech_nowosci
jasinscy
klonove_1050x320
reklama ciechanow
previous arrow
next arrow
Reklama
Reklama
koptrans 2020
Reklama
1-min
2-min
3-min
4
5-min
Reklama
cicholska
Reklama
okooptyka-soczewki-kontaktowe
Reklama
ogloszenie-02
farbex3
Reklama
trp-baner-www-min
Reklama
biuro-wasik
Ogłoszenie
ogloszenie