Składniki:
• upieczona Pierś z kaczki Kraina Kraka (lub inna część pozostała z pieczenia)
• 1 średnio twarde mango
• 1 awokado
• roszponka (ok. 100 g)
• 2 łyżki dżemu z płatków róży, czarnej porzeczki lub malinowych konfitur
• pół łyżeczki sosu sojowego

Przygotowanie:

  1. Dżem lub konfiturę wymieszać z sosem sojowym.
  2. Upieczoną pierś cienko pokroić w plastry lub porwać na kawałki.
  3. Roszponkę umyć, a mango i awokado pokroić w kostkę.
  4. Wszystkie składniki wymieszać, skropić różanym sosem.
  5. Podawać z białym pieczywem.

Znajdź nas na FB

Reklama
previous arrow
next arrow
Slider
Reklama
previous arrow
next arrow
Slider
Reklama
Slider
Reklama
Slider
Reklama
Slider
Ogłoszenie
Slider
Reklama
Slider
Reklama
Slider
Reklama
Slider
Reklama
Slider